x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator METODA ŞMEN, surprinsă de camerele de supraveghere. Cum se fac 500 de lei în câteva secunde! (VIDEO)

METODA ŞMEN, surprinsă de camerele de supraveghere. Cum se fac 500 de lei în câteva secunde! (VIDEO)

25 Mar 2015   •   10:05
METODA ŞMEN, surprinsă de camerele de supraveghere. Cum se fac 500 de lei în câteva secunde! (VIDEO)

Hoţii au mai inventat o metodă de a fura bani pe faţă. A aflat-o o farmacistă din Constanţa, care a rămas fără 500 de lei în doar câteva secunde, relatează reporterntv.ro. Infracţiunea a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Aproape de finalul programului, puţin după ora 19:00, într-o farmacie din Constanţa își face apariția un bărbat. Așteaptă liniștit ca o clientă din fața sa să își ia medicamentele după care se îndreaptă spre tejghea. Îi cere femeii să îi schimbe o bancontă de 500 de lei și alte 3 de 200 de lei în bani cu o valoare mai mică.

Farmacista acceptă dar verifică mai întâi să vadă dacă nu cumva banii sunt falși. Apoi pleacă să aducă banconte de 100 de lei. Farmacista revine cu banii, îi numără după care îi pune pe tejghea. Bărbatul ia bancontele, le numără și el și, așa cum se vede în imaginile suprinse de camera de supraveghere, cu o dexteritate ieșită din comun, la un moment dat bagă mâna stângă în buzunar. Femeia este convinsă că acesta este momentul în care a luat 5 banconte de 100 de lei. Între timp spune că ar fi vrut bani cu o valoare mai mică, așa că renunță la schimb. Îi dă farmacistei bancontele de 100 de lei, iar aceasta le ia fără să le numere și se duce să aducă banii primiți inițial. În acest timp, bărbatul verifică banii din buzunar, cel mai probabil băgați cu câteva secunde înainte.

Farmacista îi dă bancnotele primite inițial. Şi, pentru a se asigura că nu face vreo greșeală, pe acestea le numără. Bărbatul ia banii însă nu pleacă imediat, ci îi mai cere o pungă sub pretextul că se va întoarce să îi aducă niște fructe, după care se face nevăzut.

După aproximativ 20 de minute, femeia a obsrevat că îi lipsesc 500 de lei şi a anunţat imediat Poliția.

"În urma sesizării, polițiștii au demarat cercetări pentru identificarea suspectului. Se fac cercetări pentru abuz de încredere", a declarat Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt al IPJ Constanța, conform reporterntv.ro.

Bărbatul va fi cercetat pentru abuz de încredere, însă până la această oră nu a fost găsit de poliţişti.

Video AICI.

Alte articole interesante:
Cercetătorii din Bârlad BULVERSEAZĂ lumea ştiinţifică. E CEA MAI MARE DESCOPERIRE ASTRONOMICĂ făcută până acum în România!
EXPERIMENT ŞTIINŢIFIC. Ce se întâmplă când lava întâlneşte gheaţa. Rezultatul i-a ULUIT pe cercetători (VIDEO)
■ CUTREMURELE pot fi prevazute! SEMNELE unui cutremur iminent (VIDEO)

ALERTĂ FĂRĂ PRECEDENT LA NASA! Un ASTEROID GIGANT se îndreaptă spre TERRA. Riscul impactului este "FOARTE REAL"! (VIDEO)
METODA ŞMEN, surprinsă de camerele de supraveghere. Cum se fac 500 de lei în câteva secunde! (VIDEO)
"Se va PRĂBUŞI pe Terra cu 50.000 km/h!". PREVIZIUNEA SUMBRĂ făcută de astronomii NASA (VIDEO)
MISTERUL din junglă. A fost descoperit cel mai bine păzit SECRET al celui de-Al Doilea Război Mondial! (VIDEO)

×