x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator METROREX: Trenurile circulă pe un singur fir între Piața Romană și Universitate, din cauza unui incident

METROREX: Trenurile circulă pe un singur fir între Piața Romană și Universitate, din cauza unui incident

14 Oct 2017   •   13:04
METROREX: Trenurile circulă pe un singur fir între Piața Romană și Universitate, din cauza unui incident

Circulaţia trenurilor pe Magistrala 2 de metrou, între staţiile Piaţa Romană şi Universitate, se desfăşoară, începând cu ora 11:30, pe un singur fir, la interval de aproximativ 12 minute, din cauza unui incident în apropiere de staţia Universitate, informează Metrorex printr-un comunicat remis, sâmbătă, AGERPRES. 

"Astăzi, 14.10.2017, începând cu ora 11:30, pe Magistrala 2 circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară la un interval de aproximativ 12 minute pe un singur fir între Piaţa Romană şi Universitate. Cauza incidentului este găsirea unei persoane în tunel pe firul 2, aproape de staţia Universitate, care, din primele constatări ale Poliţiei Metrou pare decedată. La acest moment autorităţile în domeniu se află la faţa locului şi până la rezolvarea situaţiei circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura pe un singur fir pe acest tronson", precizează reprezentanţii Metrorex.

AGERPRES

×