x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mihai Nesu, mesaj emotionant pe Facebook. "Va multumesc tuturor fiindca v-ati rugat pentru mine..."

Mihai Nesu, mesaj emotionant pe Facebook. "Va multumesc tuturor fiindca v-ati rugat pentru mine..."

01 Ian 2015   •   18:12
Mihai Nesu, mesaj emotionant pe Facebook. "Va multumesc tuturor fiindca v-ati rugat pentru mine..."

Mihai Nesu a publicat un mesaj emotionant pe pagina de Facebook a fundatiei care ii poarta numele in care ureaza tuturor un an nou mai bun si le multumeste tuturor celor care i-au fost alaturi in anul ce a trecut.
____________

"A mai trecut un an din noua mea viata.Ma apropii de 4 anisori
Dar inca nu umblu,am ramas in urma
Acum la inceput de an nou vreau sa mi exprim recunostiinta fata de cei a caror dragoste,rabdare si disponibilitate m a ajutat sa trec cu bine peste multe momente grele in aceasta perioada.
Dupa accident viata mi s a schimbat complet,am devenit dependent 100% de oameni.
Desi noi suntem depedenti si cand suntem sanatosi... dar eu nu mi am dat seama...
Cei din jurul meu au tot venit si plecat,inclusiv in 2014.
Va rog sa ma iertati daca v am suparat, v am enervat, v am jignit ,daca am fost lipsit de politete si rabdare sau daca cateodata am fost pur si simplu de neinteles.
Va multumesc tuturor fiindca v ati rugat pentru mine, fiindca v ati gandit la mine, fiindca ati plans pentru mine, fiindca mi ati zambit, fiindca v ati oprit sa ma salutati, fiindca mi ati dat mesaje, fiindca m ati sunat ,fiindca m ati vizitat,fiindca m ati ajutat sa beau, fiindca mi ati gatit, fiindca m ati ajutat sa mananc, fiindca m ati ajutat sa ma imbrac, fiindca m ati tratat, fiindca m ati ajutat sa ma misc, fiindca m ati ajutat sa rezolv orice problema a aparut in viata mea,fiindca ma ajutati sa ajut prin fundatie!
VA MULTUMESC FIINDCA MA IUBITI SI VA PASA!
Va doresc un 2015 binecuvantat cu sanatate, bucurii, liniste sufleteasca si plin de oameni senini, optimisti si plini de viata si darnicie in jurul vostru.
Cu drag Mihai Nesu"

×