x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mii de mesaje de încurajare pentru fotbalistul Mihai Neşu

Mii de mesaje de încurajare pentru fotbalistul Mihai Neşu

de Catalina Iancu    |    15 Mai 2011   •   17:06
Mii de mesaje de încurajare pentru fotbalistul Mihai Neşu
Sursa foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor/Intact Images

165627-20101109160341050.jpgUnul dintre foarte puţinii fotbalişti români al cărui nume nu a fost implicat în scandaluri, bârfe, mondenităţi şi alte asemenea, un om exemplar din punct de vedere sportiv, duce, la numai 28 de ani, meciul vieţii lui. Fostul jucător al Stelei Mihai Neşu s-a accidentat grav la coloană săptămâna trecută la un antrenament al echipei sale, FC Utrecht (Olanda). Starea lui după operaţie este stabilă, însă nu se cunosc deocamdată şansele de recuperare.

Mii de români sunt cu gândul alături de Mihăiţă Neşu şi îi trimit neîncetat mesaje de încurajare prin intermediul reţelei de socializare Facebook. Trei conturi diferite îi sunt dedicate: "Support Mihai Neşu”, "Alături de Mihai Neşu” şi "Fiţi alături de Mihai Neşu”. "Eşti un luptător înnăscut, nu te lăsa acum! Suntem cu toţii alături de tine!”, "Luptă cu aceeaşi dăruire pe care ai arătat-o întotdeauna, Bişonule!!!”, "Fii tare, Neşule!”, "Mihai, avem încredere că vei ieşi învingător şi de această dată”,  "Trebuie să lupţi aşa cum luptai pe teren... Fii tare şi nu te descuraja!”, "Nu eşti singur, Neşule!”, "CU TOŢII suntem alături de tine!”, "Tu eşti campionul nostru, Forza Mihăiţă!”, "Luptă, Mihai! Eşti puternic! Eşti mult prea puternic să nu treci peste asta! Suntem siguri că ai să te faci bine!”, "Milioane de oameni sunt lângă tine! Te rugăm nu renunţa la meciul ăsta... este cel mai important din toată viaţa ta!”, "Sper din tot sufletul să se facă bine, este un om minuntat, modest şi jucător care pune mult suflet în ceea ce face pe teren”, "Luptă, copile, în cel mai aprig meci al tău! Vei câştiga cel mai de preţ trofeu al vieţii: sănătatea”, "Sper din tot sufletul să te faci bine, suntem alături de tine şi de familia ta”, "Să te faci bine! trebuie să lupţi, nu te da bătut!”, "Noi, suporterii Stelei, te susţinem până la capăt, te aşteptăm să stai de vorbă cu noi” sunt doar câteva mesaje trimise de cei care-l susţin pe Mihai.

Conaţionali de-ai noştri, împrăştiaţi prin toate colţurile lumii, îi scriu, de asemenea, cuvinte de îmbărbătare: "Românii din Ungaria sunt cu tine. FORZA NEŞU!”. "Din Maroc, îţi urăm să ai curaj, forţă şi nu-ţi pierde speranţa!”.

Mesaje de încurajare pentru Mihai Neşu pot fi trimise şi pe adresa de e-mail deschisă special de  clubul FC Utrecht: mihai.nesu@fcutrecht.nl

Şi tot în semn de solidaritate, suporterii lui Utrecht au comandat un steag imens cu chipul lui Neşu. 15 croitori din Sibiu au lucrat timp de 24 de ore la drapel şi au confecţionat 1000 de eşarfe tricolore care au fost fluturate de fanii batavilor la meciul din campionat cu AZ Alkmaar, desfăşurat duminică, 15 mai.

Componenţii altor echipe din Bucureşti au trecut peste tradiţionala rivalitate: dinamovistul Vlad Munteanu a arătat galeriei un tricou inscripţionat cu mesajul "Alături de Neşu” după ce a deschis scorul în meciul de cupă cu Bistriţa, iar rapidistul Vladimir Bozovici i-a dedicat un gol, expunând un tricou pe care scria "Neşu, u must be strong”. Suporterii Stelei, formaţie pentru care Bişonul a evoluat între 2001 şi 2008 au plasat bannere uriaşe cu mesajul "Fii tare Neşule!”.

×
Subiecte în articol: observator