x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministrul Afacerilor Interne: Şoferul autobuzului Jandarmeriei filmat pe linia de tramvai va suporta rigorile legii

Ministrul Afacerilor Interne: Şoferul autobuzului Jandarmeriei filmat pe linia de tramvai va suporta rigorile legii

09 Noi 2017   •   18:44
Ministrul Afacerilor Interne: Şoferul autobuzului Jandarmeriei filmat pe linia de tramvai va suporta rigorile legii

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat joi seara, la Sibiu, că şoferul autobuzului Jandarmeriei filmat pe linia de tramvai în Bucureşti va suporta rigorile legii. 

"Vă daţi seama că am fost informată. Ştiu că era, la momentul la care am primit eu informaţia, în derulare o cercetare şi că bineînţeles conducătorul va suporta rigorile", a spus Carmen Dan. 

Întrebată dacă a văzut imaginile cu autobuzul Jandarmeriei pe linia de tramvai, Carmen Dan a precizat: "Le-am văzut. Vă asigur că le-am văzut. Mi le-au transmis colegii mei. Bineînţeles că nu sunt de acord cu aşa ceva. Era normal şi firesc ca cine a încălcat regulile să şi plătească şi fiţi siguri că aşa se va şi întâmpla." 

Şoferul autobuzului Jandarmeriei filmat în timp ce circula pe linia de tramvai 41 din Bucureşti a fost identificat şi s-au dispus măsuri de urgenţă pentru a se stabili vinovăţia acestuia, a anunţat, joi, Jandarmeria Română. 

"Autocarul aparţine unei unităţi din cadrul Jandarmeriei, iar în acest moment s-au dispus măsuri de urgenţă pentru a stabili vinovăţia şoferului implicat. Şoferul autobuzului a fost identificat, plutonier major E.M., încadrat în anul 2007. Acest comportament în trafic nu este tolerat şi nu este specific conducătorilor din cadrul instituţiei noastre. Ne cerem scuze pentru această situaţie", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române. 

Imagini video au apărut pe o reţea de socializare cu un autocar albastru care circula cu viteză pe linia de tramvai 41, depăşind coloana de maşini din trafic, evitând la limită un accident rutier ce s-ar fi putut produce din impactul cu tramvaiul care circula din sens opus.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: autobuz măi Carmen Dan tramvai