x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministrul Agriculturii: Cererile de plată pentru fermieri se depun în intervalul 1 martie - 15 mai

Ministrul Agriculturii: Cererile de plată pentru fermieri se depun în intervalul 1 martie - 15 mai

01 Feb 2019   •   13:55
Ministrul Agriculturii: Cererile de plată pentru fermieri se depun în intervalul 1 martie - 15 mai

Cererile de plată pentru fermieri se depun în intervalul 1 martie - 15 mai, a declarat vineri ministrul Agriculturii, Petre Daea, la conferinţa anuală "Clubul Fermierilor Români 2019", precizând că el nu se schimbă şi regula trebuie respectată.

"Este acelaşi program. Daea nu se schimbă. Daea nu schimbă regulile. Pe data de 1 începe depunerea cererilor şi pe 15 mai este clar: se sudează iar uşile, se trag obloanele aşa cum poate facem şi altceva şi scara o iau de la intrare în centrele APIA dacă nu...Aici regula trebuie respectată. Aici nu te joci cu banii fermierilor", a declarat Petre Daea, întrebat de jurnalişti despre depunerea cererilor unice.

De asemenea, acesta a afirmat că în perioada următoare România va primi o sumă importantă, dar nu a oferit mai multe amănunte.

"Mai avem câteva zile şi o să vedeţi câţi bani intră în România ca urmare a faptului că am făcut plăţile la timp, iar fermierii au primit banii", a mai spus ministrul Agriculturii, precizând că nu doreşte să dea detalii până nu vin banii respectivi deoarece nu oferă decât date exacte. AGERPRES

×
Subiecte în articol: cereri de plată fermieri