x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministrul Ioan Deneş: Avem o ţară cu care putem cu adevărat să ne mândrim, să ne regăsim unitatea

Ministrul Ioan Deneş: Avem o ţară cu care putem cu adevărat să ne mândrim, să ne regăsim unitatea

01 Dec 2018   •   21:30
Ministrul Ioan Deneş: Avem o ţară cu care putem cu adevărat să ne mândrim, să ne regăsim unitatea

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, consideră că românii se pot mândri cu adevărat cu ţara lor şi a îndemnat la 'regăsirea unităţii' dintre cetăţeni.

"Vreau să le urez tuturor românilor 'La mulţi ani!'. O ţară aşa cum şi-au dorit-o strămoşii noştri, să o păstrăm în continuare şi să o dăruim copiilor şi nepoţilor noştri, o ţară pe care ne-o dorim fiecare dintre noi cât mai prosperă, cât mai bogată şi, mai presus de toate, o ţară care să-şi aibă locul pe care îl merită în Uniunea Europeană, între ţările europene. Mă simt mândru că sunt român. Aşa cum spunea Păunescu, dacă nu m-aş fi născut român, m-aş fi mutat în România, pentru că avem o ţară cu care cu adevărat putem să ne mândrim, cu oameni minunaţi. Singurul lucru pe care trebuie să îl facem este să ne regăsim unitatea între noi, pacea şi, aşa cum spuneau părinţii, bunul-simţ pe care trebuie să îl avem fiecare dintre noi", a declarat Deneş, sâmbătă, pentru AGERPRES.

Prezent la Bistriţa, la ceremonia dedicată Zilei Naţionale, ministrul Deneş s-a fotografiat cu o parte dintre primarii din judeţ, care au venit la manifestările dedicate Centenarului Marii Uniri îmbrăcaţi în straie populare.

Tot în costume populare au fost prezenţi şi prefectul de Bistriţa-Năsăud, Ovidiu Frenţ, preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, şi vicepreşedintele Vasile Puica.

×
Subiecte în articol: Ioan Deneş