x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Minoră româncă, răpită şi obligată să se prostitueze în Grecia

Minoră româncă, răpită şi obligată să se prostitueze în Grecia

de Mediafax    |    13 Ian 2012   •   12:02
Minoră româncă, răpită şi obligată să se prostitueze în Grecia

O minora din Romania a fost rapita si obligata sa se prostitueze de catre cinci cetateni pakistanezi, arestati marti ca presupusi membri ai unei grupari de trafic de persoane la Nea Kios, in regiunea Argolida din Pelopones (est), informeaza MEDIAFAX, care citeaza publicatia Greek Reporter.

Cei cinci cetateni pakistanezi, a caror identitate nu este precizata, au varste cuprinse intre 21 si 29 de ani, potrivit publicatiei.

Politia locala a efectuat, in urma unui "pont", o perchezitie la locuinta unui suspect, unde a gasit-o pe romanca in varsta de 17 ani inchisa intr-o camera, impotriva vointei sale.

Doi dintre suspecti, in varsta de 28, respectiv 29 de ani, au dus-o pe minora cu forta si au sechestrat-o in casa lor din Nea Kios, unde au violat-o si au obligat-o sa se prostitueze, potrivit publicatiei, care nu ofera alte amanunte.

Cei cinci cetateni pakistanezi au fost acuzati de rapire si trafic de fiinte umane, iar doi dintre ei au fost acuzati suplimentar de formarea unei organizatii criminale.

×
Subiecte în articol: politie prostitutie minora perchezitie