x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MIRACOL la Mangalia: Un copil de trei ani a căzut de la etajul patru şi s-a ales doar cu câteva răni uşoare

MIRACOL la Mangalia: Un copil de trei ani a căzut de la etajul patru şi s-a ales doar cu câteva răni uşoare

26 Oct 2013   •   18:39
MIRACOL la Mangalia: Un copil de trei ani a căzut de la etajul patru şi s-a ales doar cu câteva răni uşoare

Un copil de trei ani a supravieţuit în mod miraculos unei căderi de la etajul al patrulea al unui bloc din Mangalia, căderea fiindu-i atenuată de o copertină din plastic, starea lui de sănătate fiind stabilă. Potrivit poliţiştilor din localitate, incidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 13.30, în momentul în care copilul se afla acasă împreună cu frăţiorul său şi mama lor.

La un moment dat, femeia a mers în bucătărie pentru a le pregăti copiiilor ceva de mâncare, moment în care băieţelul de trei ani s-a aplecat prea mult peste fereastra deschisă şi a căzut de la etajul al patrulea al clădirii. Din fericire, el a aterizat pe o copertină din plastic, aflată la parterul blocului, astfel că în urma căderii s-a ales numai cu câteva răni uşoare.

În prezent, el este internat în spitalul din Mangalia, dar cadrele medicale spun că starea lui este stabilă şi este posibil ca la începutul săptămânii viitoare să fie lăsat să plece acasă.

×
Subiecte în articol: miracol mangalia copil