x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Albulescu: Dragă Sergiule, aşteaptă cu încredere că voi veni şi eu lângă tine!

Mircea Albulescu: Dragă Sergiule, aşteaptă cu încredere că voi veni şi eu lângă tine!

03 Ian 2013   •   10:30
Mircea Albulescu: Dragă Sergiule, aşteaptă cu încredere că voi veni şi eu lângă tine!
Sursa foto: Dragos Savu/Intact Images

Actorul Mircea Albulescu regretă moartea lui Sergiu Nicolaescu şi spune că prin tot ceea ce a făcut, cineastul "este un element deosebit de important în dăinuirea românismului".

"Am început amândoi primul lui film, "Dacii". De atunci, am lucrat împreună. Este un element deosebit de important în dăinuirea românismului prin tot ceea ce a făcut. Este un punct de glorie în cinematograful românesc. Dragă Sergiule, aşteaptă cu încredere că voi veni şi eu lângă tine", a spus Mircea Albulescu.

Actorul Valentin Teodosiu spune că moartea lui Sergiu Nicolaescu "este o veste foarte tristă pentru toţi cei care au iubit filmul".

"Am fost printre cei iubiţi de Sergiu Nicolaescu. Noaptea trecută am visat că îl sunam şi vroiam să vorbesc cu el. el va rămâne veşnic printre noi, chiar dacă şi-a simţit sfârşitul. Dumnezeu să-l ierte!", a spus Valentin Teodosiu.

Maia Morgenstern a declarat că "este e un moment greu, dureros". "Ne despărţim de un cineast care a însemnat mult pentru cinematografia românească", a mai spus actriţa.

Ion Dichiseanu: "El nu ne-a părăsit. El va rămâne nemuritor pentru cinematografia românească. A fost singurul regizor care s-a încumetat să realizeze filme istorice. Am fost la spital înainte de operaţie. L-am văzut, am stat de vorbă, iar ultimele cuvinte au fost: mi-e bine!"

×
Subiecte în articol: Sergiu Nicolaescu deces