x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea: De la Boureanu nu am pretenții. Am pretenții de la oamenii legii

Mircea Badea: De la Boureanu nu am pretenții. Am pretenții de la oamenii legii

13 Iun 2017   •   09:16
Mircea Badea: De la Boureanu nu am pretenții. Am pretenții de la oamenii legii

Mircea Badea a comentat, luni, în pasa de la ”Sinteza Zilei”, cel mai recent incident în care a fost implicat Cristian Boureanu.

”Ce să mai discutăm despre Boureanu, l-am categorisit deja? Pe mine mă interesează în acest moment oamenii în uniformă. Pe partea de oamenii legii, toată lumea vorbește despre lovituri. Atât. Mi se pare nefiresc și cumva primitiv. În treaba cu loviturile polițistul are 100% dreptate să reacționeze. Aia cu reacția nu e proporțională, nu stă nimeni să măsoare. În momentul în care ești atacat, absolut firesc este să te aperi. Sunt mult mai multe secvențe, decât cea a loviturii în sine. În mod sigur Boureanu și-a luat mai multe lovituri. Sigur și-a luat un pumn în nas. Dacă are și dinții sparți, și-a luat și un pumn în dinți, nu e de la pumnul în nas. Sigur nu a fost doar acea lovitură, legală, corectă, din punctul meu de vedere” a spus Mircea Badea.

 

Realizatorul emisiunii ”În Gura Presei” a pus la îndoială modul în care au acționat polițiștii în acest caz.

”Boureanu era în dreapta, atenție. Nu trăim în Statul Islamic, în Iran. Era beat. Ce face omul legii? Începe circul. Trage de timp. Ce voia să facă omul legii? Voi ați înțeles? Ce misiune desfășurau ei? De la Boureanu nu am pretenții, e diliu și treaz. Am pretenții de la oamenii legii. Se filmau cu telefoanele? Pe bune? Se uitau pe telefon când ăia se băteau?” a mai spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: mircea badea