x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea, furios, pe Facebook: "Toate vacile nespălate care put a brânză..."

Mircea Badea, furios, pe Facebook: "Toate vacile nespălate care put a brânză..."

01 Ian 2015   •   22:59
Mircea Badea, furios, pe Facebook: "Toate vacile nespălate care put a brânză..."
Sursa foto: Mircea Badea, furios, pe Facebook: Toate vacile nespălate care put a brânză au înțeles din postarea mea...

Mircea Badea a taxat dur reacțiile celor care au opinat greșit, din neatenție sau rea voință, la o postare pe care o făcuse cu ceva timp în urmă, pe Facebook. În aceasta, Mircea Badea scotea în evidență nivelul de libidinoșenie provocată de invazia cu fotografii ale mămicuțelor, taticuților și bebelușii acestora, de parcă România ar fi "tarisoara iubirii de copliasi, a inocentei si jucariilor, a armoniei si responsabilitatii", insa nu avem o problema atunci cand "cand un violator si un ucigas de copii este eliberat dupa o detentie de durata unui picnic". Mai mult, noi ne-am iubi si vanzatorii de copii si batausii de copii.



Citește și
Mircea Badea renunță la "În Gura Presei"? Anunțul plin de amărăciune făcut de realizatorul TV

"E plin virtualu' de pozulici cu mamicutze si bebelusi sau taticutzi cu bebelusi si mesaje de o libidinosenie care-ti provoaca instant diabet zaharat. Ai zice ca Romania e tarisoara iubirii de copliasi, a inocentei si jucariilor, a armoniei si responsabilitatii. Ghinion! Nici vorba.
Noi ne iubim de fapt si vanzatorii de copii si batausii de copii. Si n-avem nicio problema cand un violator si un ucigas de copii este eliberat dupa o detentie de durata unui picnic. In schimb "uniti salvam" un cacat si un peste. Mi-e scarba de ipocrizie.

P.S. Observ ca toate vacile nespalate care put a branza au inteles din postul acesta ca am zis sa nu-si mai puna poze cu plozii pe feisbuc. Sarmanele dobitoace...", a scris Mircea Badea.

Citește și Mircea Badea, FURIOS pe Facebook: “Băi cretinilor…”

Bineînțeles, comentariile au început să curgă, însă, surprinzător, de data aceasta, în favoarea lui Mircea Badea.


×