x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea: Numirea lui MRU mi se pare absolut fireasca

Mircea Badea: Numirea lui MRU mi se pare absolut fireasca

25 Iun 2015   •   10:02
Mircea Badea: Numirea lui MRU mi se pare absolut fireasca

Realizatorul Antena 3, Mircea Badea a spus în cadrul emisiunii Sinteza Zilei că numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu era de aşteptat. „Este o chestie consecventă din partea preşedintelui Iohannis.”

„Mie numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu mi se pare absolut fireasca. Băsiştii şi-au luat ţara înapoi. Cine şi-a luat ţara înapoi? Băsiştii. Deci în noiembrie sau când au fost alegerile s-a întâmplat acest fapt. Pe cale de consecinţă nu e nimic nefiresc.”

Mircea Badea a prezentat o fotografie prin care a explicat de unde l-a „scos” Klaus Iohannis pe Mihai Răzvan Ungureanu. Imaginea îl arată pe Mihai Răzvan Ungureanu care stătea la dreapta lui Klaus Iohannis pe o scenă în timpul campaniei prezidenţiale.

„Domnul Mihai Răzvan Ungureanu nu a răsărit de undeva. Domnul Iohannis este consecvent cu sine. Nu e nimic contradictoriu în ceea ce face domnul Iohannis.” a spus Mircea Badea

„Băsiştii şi-au luat ţara înapoi. Cine şi-a luat ţara înapoi? Băsiştii. Deci în noiembrie sau când au fost alegerile s-a întâmplat acest fapt. Pe cale de consecinţă nu e nimic nefiresc.” a mai spus realizatorul În Gura Presei.





×