x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea, Teo şi Oreste, la "Criza de râs"

Mircea Badea, Teo şi Oreste, la "Criza de râs"

16 Iul 2009   •   00:00
Mircea Badea, Teo şi Oreste, la "Criza de râs"

Ediţia de sâmbătă a emisiunii "Criza de râs", difuzată la Antena 1 de la 20:30, îl va avea invitat pe Mircea Badea.



Premiat de APTR la categoria "One man show" de două ori, Mircea va avea o surpriză de proporţii în week-end, când îl va întâlni din nou pe Leonard Doroftei, însă nu în ringul de box ca ultima dată, ci în postura de prezentator. Alături de fostul pugilist, în platou va fi Anca Neacşu, dar şi oameni apropiaţi de sufletul lui Mircea Badea: Teo şi Oreste.

Veţi urmări cele mai savuroase momente din cei cinci ani de emisie "În gura presei", selectate pe categorii... inedite: "elemente vestimentare", "crizele lui Badea", "telefoane şi SMS-uri în direct", "accesoriile originale folosite de Mircea în emisiuni", "comparaţiile pe care le-a făcut oamenilor politici cu diverse... lucruri", "poveştile lui de viaţă", "sfaturile practice date de Mircea telespectatorilor" şi multe altele.

CARACTERIZARE
De asemenea, Mircea a pus, de-a lungul vremii, tot felul de "etichete" oamenilor politici, iar realizatorii show-ului "Criza de râs" au fost curioşi să afle cum l-ar caracteriza oamenii politici pe el. Au răspuns prompt acestei întrebări Elena Udrea, Corneliu Vadim Tudor, Gigi Becali şi alţi oameni politici vizaţi în show-uri de vedeta trustului

INTACT.
Tot sâmbătă veţi afla că, deşi a declarat în repetate rânduri că nu îi place muzica, Mircea Badea îi apreciază şi ascultă piesele Paulei Seling şi ale lui Florin Chilian, artişti care au venit în platoul Antenei 1 şi au cântat live.

×
Subiecte în articol: mircea mass-media