x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Băsescu, implicat într-un accident rutier la Eforie Nord: A întors peste marcajul dublu continuu

Mircea Băsescu, implicat într-un accident rutier la Eforie Nord: A întors peste marcajul dublu continuu

07 Iun 2019   •   12:24
Mircea Băsescu, implicat într-un accident rutier la Eforie Nord: A întors peste marcajul dublu continuu
Sursa foto: GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO

UPDATE Două femei au fost rănite într-un accident rutier petrecut vineri, pe DN 39, între Eforie Nord şi Agigea, după ce un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o maşină care circula regulamentar.

Surse din rândul anchetatorilor au menţionat că şoferul care a provocat accidentul rutier este Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte Traian Băsescu,

"În data de 07.06.2019, ora 10:17, un bărbat de 66 de ani a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Eforie Nord către Agigea şi ajungând la sera de flori, a efectuat viraj la stânga pentru a întoarce peste marcajul dublu continuu şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar din sens opus de o femeie de 61 de ani. A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei celui de-al doilea auto şi a pasagerului dreapta faţă din cel de-al doilea autoturism, o femeie de 49 de ani", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, citat de Agerpres.

Cele două persoane rănite au fost transportate cu ambulanţa la spitalul judeţean.

 

Stire initiala Mircea Băsescu a fost implicat într-un accident rutier în Eforie Nord. Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța au fost solicitaţi să intervină în Eforie Nord, mai exact la intrare în localitate, dinspre Agigea, în urma unui accident rutier. Două persoane au fost rănite.

Din primele informaţii, se pare că un bărbat a întors peste marcajul continuu, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus. Una dintre victime a suferit traumatism cranio-facial, iar cealaltă a suferit traumatism cranio-facial și lombar.

Cel care a întors peste marcajul dublu continuu este Mircea Băsescu! Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment, scrie replicaonline.ro. 

×
Subiecte în articol: Mircea Băsescu,