x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Cosma, acuzat de DNA cu probe de la un mort

Mircea Cosma, acuzat de DNA cu probe de la un mort

12 Apr 2014   •   14:47
Mircea Cosma, acuzat de DNA cu probe de la un mort

Dosarul de luare de mita in care sunt trimisi in judecata Mircea Cosma si fiul lui, Vlad Alexandru Cosma, are in rechizitoriu cateva puncte foarte subrede.

Procurorii DNA enumera trei firme care ar fi beneficiat de contracte din partea Consiliului judetean Prahova, din profitul carora si-ar fi tras partea Cosma.

Banii erau insa vehiculati de Razvan Alexe, considerat un cap al lumii interlope din Prahova. Firma care ar fi contribuit cel mai mult la aceasta operatiune frauduloasa documentata de procurori are insa patronul decedat.

Declaratiile de incriminare ale liderului PSD Prahova, Presedinte al consiliului judetean apartin asadar unui mort. Contractele de licitatie luate cu mita in favoarea lui Cosma sunt insa semnate de liberalul Mircea Rosca, fost vicepresedinte al CJ Prahova, neinculpat in dosar.

Ancheta are si o turnura politica, procurorii mentionind ca asazisa spaga avea destinatie spre partid, nenumindu-se formatiunea.

Jurnalul National a prezentat o serie de fotografii in care Razvan Alexe apare in pozitii dragastoase alaturi de fiica doamnei Kohalmi, consiliera sefului Departamentului de Securitate Nationala de la Administratia prezidentiala.

Palatul Cotroceni nu a avut nici o reactie la dezvaluirile ziarului care considera relatia Kohalmi-Alexe o vulnerabilitate grava a institutie. Vom reveni. (C.D)

×
Subiecte în articol: mircea cosma vlad cosma