x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Lucescu, accident grav în Drumul Taberei. Are patru coaste fracturate şi sânge în cavitatea toracică, este la Terapie Intensivă

Mircea Lucescu, accident grav în Drumul Taberei. Are patru coaste fracturate şi sânge în cavitatea toracică, este la Terapie Intensivă

06 Ian 2012   •   11:14
Mircea Lucescu, accident grav în Drumul Taberei. Are patru coaste fracturate şi sânge în cavitatea toracică, este la Terapie Intensivă

Update 8: Mircea Lucescu se afla sub influenta unor sedative puternice din cauza durerilor. Conform gsp.ro, RMN-ul efectuat la ora 20:00 a aratat ca antrenorul roman are doua coaste rupte in mai multe locuri si va avea nevoie de o interventie chirurgicala.

Update7: In aceste momente se discuta varianta ca Mircea Lucescu sa fie transportat la un spital din Donetk cu un avion privat anunta gsp.ro. Propunerea ar fi venit din partea lui Rinat Ahmetov, patronul lui Sahtior.

Update 6: Andrei Georgescu, seful departamentului Urgente din Spitalul Universitar, a declarat ca "starea pacientului Mircea Lucescu e buna, este echilibrat hemodinamic". "O echipa pluridisciplinara se ocupa de starea dumnealui. La ora asta, pacientul se afla la Terapie Intensiva, e constient. Examenele imagistice si de laborator arata ca viata domnului Lucescu nu e pusa in pericol. A suferit un traumatism toracic forte in urma unui accidentului de masina. Nu pot sa confirm diagnosticul, familia doreste discretie maxima, va vom tine la curent despre starea lui. In jurul orei 19:00 va fi reevaluat, cu rezonanta magnetica, tomograf etc.

Nu pot spune cite zile de spitalizare va necesita, vom decide in echipa. Pacientul respira spontan, vorbeste, a discutat cu familia. Va ramine in spital, dar familia poate decide un eventual transfer. Mircea Lucescu are citeva coaste fracturate, nu va pot spune cite. E dreptul pacientului sa isi exprime dorinta de discretie.

Celalalt pasager, un apropiat al domnului Lucescu, nu are nici o leziune forte. Are un traumatism cranian minor. Nu a contat ca domnul Lucescu e operat pe inima, din punct de vedere cardiac se simte perfect. La noi au ajuns doua persoane. Sotia si nora sunt alaturi de Mircea Lucescu", a declarat seful UPU.

Update5: Mircea Lucescu are patru coaste fracturate si sange in cavitatea toracica, iar dupa investigatii a fost internat in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. Starea lui este stabila.

Update4: Lucescu a suferit o contuzie toracica si va fi supus unor investigatii medicale specifice, cum sunt electrocardiograma, computer tomograf, analize de sange, potrivit lui Catalin Carstoiu, managerul unitatii sanitare.

Update3: Mircea Lucescu a ajuns la spitalul Universitar si urmeaza sa fie supus unui examen la tomograf, pentru a vedea daca ii sunt afectati plamanii.

Update2: Potrivit politistilor, Mircea Lucescu, in masina caruia se mai afla o persoana, intr-un autoturism Kia Sorento, se indreptau spre Pasajul Basarab. Tehnicianul roman, care era la volan, a virat la stanga fara sa se asigure si a fost lovit de tramvai. Masina a fost aruncata pe contrasens, unde a lovit o alta masina.Vatmanul a declarat ca a incercat sa franeze pentru a evita impactul, insa, nu a mai fost timp.


Soferita masinii lovite de Mircea Lucescu a povestit cum s-a intamplat incidentul. "Eu veneam dinspre Grozavesti. Am vazut masina lui Mircea Lucescu direct pe linia de tramvai. Eu m-am oprit sa ii acord prioritate si nu ma asteptam ca tramvaiul sa intre in el. Apoi, masina lui a sifonat masina mea. L-am vazut pe Mircea Lucescu dupa accident era constient, avea doar putin sange pe maini. Nu am apucat sa vorbesc cu el, deoarece se stransese deja foarte multa lume. Am sunat la 112 si am chemat Salvarea si Politia".

Update1: La ora 14:20 Mircea Lucescu nu ajunsese la spitalul Universitar, iar dir general Catalin Carstoiu spune ca este asteptat sa apara, este asteptat cu tot staff-ul medical.

Antrenorul Sahtiorului, Mircea Lucescu, a suferit un accident grav pe bulevardul Vasile Milea din cartierul bucurestean Drumul Taberei. Mai multe echipe de descarcerare au venit la fata locului, iar victimele au fost transportate la Spitalul Universitar si Spitalul Floreasca. Dupa primele informatii, se pare ca tehnicianul roman este in afara oricarui pericol.

×
Subiecte în articol: mircea lucescu accident auto