x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Lucescu este în continuare la Terapie Intensivă, iar starea lui este stabilă

Mircea Lucescu este în continuare la Terapie Intensivă, iar starea lui este stabilă

07 Ian 2012   •   08:36
Mircea Lucescu este în continuare la Terapie Intensivă, iar starea lui este stabilă

Medicii de la Spitalul Universitar spun ca starea lui Mircea Lucescu este stabila si ca un transfer in strainatate al nu s-a pus in discutie.

"Starea este stabila, nu au aparut complicatii. S-au facut interventii standard. Domnul Lucescu are un psihic extraordinar si traverseaza cu mare demnitate acest moment. Este supravegheat de o echipa multidisciplinara, pregatita sa intervina in orice moment. Fracturile costale se vindeca in 30-40 de zile", a spus Elena Copaciu, sefa sectiei de Terapie Intensiva de la Spitalul Universitar.

Medicul Andrei Georgescu spune ca Mircea Lucescu va fi tinut in continuare sub supraveghere, nepunandu-se problema unei externari in zilele imediat urmatoare.

"Mircea Lucescu este in continuare la Terapie Intensiva, a crescut un pic cantitatea de sange din torace, dar s-a facut o interventie pentru a fi drenata. Nu se impune interventie chirurgicala, s-au efectuat interventii standard.

Se poate asigura un transfer in conditii de asistenta medicala, dar nu s-a pus problema de asa ceva. Pacientul este intr-o comunicare permanenta cu noi. Vom face investigatii repetate si se va decide momentul externarii, in nici un caz nu va fi miine sau poimaine. Nu stiu ce face un antrenor de fotbal, dar este vorba de o recuperare de durata", a spus medicul Andrei Georgescu.

Mircea Lucescu, tehnicianul celor de la Sahtior Donetk, a fost implicat ieri intr-un grav accident rutier. Masina in care se afla antrenorul roman a fost lovita de un tramvai, in timpul unei manevre de intoarcere.

×