x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Pop, şeful CNADNR, şi-a măritat fata într-un castel din Italia

Mircea Pop, şeful CNADNR, şi-a măritat fata într-un castel din Italia

23 Aug 2013   •   17:23
Mircea Pop, şeful CNADNR, şi-a măritat fata într-un castel din Italia
Sursa foto: tirmagazin.ro

Şeful Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR), Mircea Pop, şi-a măritat fata într-un castel de lux de lângă capitala Italiei, Roma, informează tirmagazin.ro.

Mircea Pop, care a ocupat funcţia de director general interimar la CNADNR de la începutul acestui an până ieri, s-a făcut remarcat iarna trecută prin faptul că a petrecut la munte, alături de alţi directori, zilele în care drumurile naţionale erau blocate în urma căderilor abundente de zăpadă.

Intrat în dizgraţia premierului Ponta, care i-a cerut să plece, Mircea Pop şi-a prezentat demisia, dar a rămas interimar în fruntea CNADNR până la găsirea altui şef.

Potrivit informaţiilor furnizate publicaţiei tirmagazin.ro, Pop ar fi închiriat avioane charter pentru directorii din CNADNR Ecaterina Munteanu, Dana Maşala, Ionuţ Maşala, Eugen Cecan şi Emil Rusoiu, care au participat la nunta care ar fi costat 500.000 de euro.

Fiica lui Pop, Andreea Lavinia, are un salon de frumuseţe în Roma, "MKC Beauty School in ROME", potrivit sursei citate.

Ministrul Marilor Proiecte, Dan Şova, a anunţat ieri că Mircea Pop va fi înlocuit din funcţie, în urma unei hotărâri a Consiliului de Administraţie a CNADNR, companie aflat în subordinea acestui minister.

"Pop va fi schimbat astăzi, după ce se reuneşte Consiliul de Administraţie. El va ramâne în Consiliul de Administratie ca membru", a spus Şova.

×
Subiecte în articol: mircea pop CNADNR dan sova