x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mirela Vaida: “Eu muncesc, iar soţul meu va sta cu copiii la joacă”

Mirela Vaida: “Eu muncesc, iar soţul meu va sta cu copiii la joacă”

28 Apr 2018   •   18:29
Mirela Vaida: “Eu muncesc, iar soţul meu va sta cu copiii la joacă”

Mirela Boureanu Vaida va spune “pas” sărbătorii, urmând a fi înlocuită la distracţia cu copiii de soţul ei. Luni şi marţi, ea va fi gazda a două ediţii special ale emisiunii sale, „Totul pentru dragoste” şi, în plus, ea va face repetiţii “de dimineaţă până seara” pentru  spectacolul muzical “Mamma mia!”.

“Şi anul ăsta, de 1 Mai, sunt la datorie. Am două ediţii speciale ale emisiunii „Totul pentru dragoste”, atât luni, cât şi marţi, de la ora 14.00, la Antena 1, cu super invitaţi şi super poveşti de dragoste. Nu pot spune că mă voi bucura de mini-vacanţa de 1 mai sau de vremea frumoasă de afară, pentru că nu plecăm nicăieri. Lucrez intens pentru spectacolul-eveniment al anului, musicalul «Mamma Mia!», aşa că voi profita de timp şi voi fi la repetiţii de dimineaţa până seara”, ne-a mărturisit Mirela, care are şi un regret: că nu poate sta cu copiii ei în această minivacanţă. “Mă doare puţin sufletul că nu voi putea sta toată ziua în parc cu copiii, aşa cum ei îşi doresc, însă mă vă înlocui soţul meu, Alex, cu succes. Îşi vor face de cap fară reguli: se vor da pe toate toboganele, vor mânca îngheţată, îi va lăsa în nisip din cap până în picioare, ştiu asta fără să fie nevoie să fiu prezentă, aşa că sunt mulţumită că cei mici vor fi mai mult decât fericiţi”.

Mirela Vaida e convinsă că spectacolul pe care îl pregăteşte asiduu va fi un success: “Mai tot timpul liber din ultima perioadă l-am dedicat proiectului «Mamma Mia!», care va avea premiera între 24 şi 27 mai la Sala Palatului dar, credeţi-mă, merită tot efortul depus, este un proiect care mă face foarte fericită”.

×
Subiecte în articol: mirela vaida 1 mai muncitoresc