x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAGEDIE. Miss Globe România a produs un accident rutier soldat cu 4 morti!

TRAGEDIE. Miss Globe România a produs un accident rutier soldat cu 4 morti!

06 Oct 2015   •   17:05
TRAGEDIE. Miss Globe România a produs un accident rutier soldat cu 4 morti!
Sursa foto: ziaruldevrancea.ro

Diana Dinu, o tânără din Bacău care a câştigat mai multe concursuri de frumuseţe, conducea un autoturism marca Audi pe drumul european E85, în seara zilei de 4 octombrie, când s-a trezit în faţa maşinii cu o căruţă.

Impactul a fost iminent şi violent, atelajul hipo fiind practic spulberat. Patru morţi, între care şi o fetiţă de 5 ani, cinci răniţi grav şi trei răniţi uşor este bilanţul accidentului petrecut în localitatea Modruzeni din judeţul Vrancea, potrivit ziaruldevrancea.ro.

Cu toate că accesul îi era interzis, conducătorul căruţei, Marian Batoagă, în vârstă de 46 de ani, din Mărăşeşti - judeţul Vrancea, se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice (0,24 mg/l în aerul expirat) şi nici nu s-a asigurat la pătrunderea în drumul european.


ziaruldevrancea.ro

El a scăpat fără prea multe răni şi va fi cercetat penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală gravă din culpă şi vătămare corporală din culpă. Poliţiştii au testat-o pe şoferiţă cu aparatul alcooltest, dar rezultatul a fost negativ.

Diana Dinu a devenit Miss Global România / Miss Globe în 2014 şi ne va reprezenta ţara la finala de anul acesta din Turcia.


Diana Dinu / ziaruldevrancea.ro

“Vehiculele cu tracţiune animală trebuie conduse pe acostament sau, în lipsa acestuia, cât mai aproape de marginea din dreapta a drumului. Pătrunderea acestor vehicule şi circulaţia lor pe drumurile naţionale europene este strict interzisă. Conducătorul vehiculului cu tracţiune animală este obligat să nu oprească sau să staţioneze pe partea carosabilă a drumului public”, sunt recomandările poliţiştilor rutieri pentru căruţaşi.

Abaterile săvârşite de căruţaşi sunt a cincea cauză de producere a accidentelor, reprezentând 5,6 la sută din totalul accidentelor grave produse pe raza judeţului Vrancea.






×