x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Misterele din jurul Bucureştiului: Mănăstirea Chiajna, subiect de legende şi mituri urbane

Misterele din jurul Bucureştiului: Mănăstirea Chiajna, subiect de legende şi mituri urbane

20 Aug 2014   •   13:54
Misterele din jurul Bucureştiului: Mănăstirea Chiajna, subiect de legende şi mituri urbane

Există locuri în România care îţi dau fiori numai când auzi de ele. Oriunde mergi în ţară vei descoperi o mulţime de legende şi de locuri pline de mister. Născociri sau nu, miturile se transmit de la o generaţie la alta şi sunt mereu la fel de interesante. Mănăstirea Chiajna este un subiect al multor legende şi mituri urbane.

Citeşte şi Fenomene PARANORMALE în apropiere de Capitală. Nimeni nu poate explica ce se întâmplă în acel loc

În apropierea cimitirelor Giuleşti şi Giuleşti-Sârbi se ridică ruinele Mănăstirii Doamna Chiajna, lăcaş în jurul căruia se învârt multe mituri urbane şi legende pe care toţi locuitorii din zonă le-au auzit din generaţie în generaţie.

Citeşte şi ROMÂNIA MISTICĂ. Descoperă blestemul mireselor moarte


Crime oribile, dispariţii stranii şi boli terifiante – toate au ţesut în jurul acestei mănăstiri, care nu a fost folosită niciodată, aura unui loc în care lumile se întrepătrund şi paranormalul înlocuieşte raţiunea.

ROMÂNIA MISTICĂ. Povestea uriaşilor, între mit popular şi secret de stat

Ruinele Mănăstirii Chiajna se ridică în câmp, unde vântul urlă a pustiu iar ciorile croncăne nestingherite, printre gunoaie şi câini înfometaţi. Despre biserica-cetate se spune că este un loc bântuit şi nu o dată oamenii au povestit că, dacă li s-a întâmplat să treacă noaptea prin zonă, au văzut umbre stranii şi au auzit sunete înfricoşătoare pe lângă pereţii mănăstirii.

Continuarea poveştii Mănăstirii Chiajna pe RomâniaTV.net.

×