x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mitropolia Clujului va dona 255.000 de lei pentru victimele din Club Colectiv

Mitropolia Clujului va dona 255.000 de lei pentru victimele din Club Colectiv

09 Dec 2015   •   17:18

Arhiepiscopia Clujului oferă 255.000 de lei pentru victimele incendiului din Clubul Colectiv, potrivit unui comunicat transmis miercuri AGERPRES.

În urma 'Chemării la faptă bună' adresată credincioşilor de Mitropolitul Andrei, în bisericile şi mănăstirile Eparhiei, precum şi la Catedrala Mitropolitană a fost organizată o colectă în sprijinul victimelor incendiului din Clubul Colectiv din Bucureşti.

'Colecta se cifrează la suma totală de 255.000 lei. Banii vor fi trimişi direct familiilor celor răniţi care au nevoie de îngrijiri medicale, pe baza informaţiilor şi a datelor personale obţinute din partea Ministerului Sănătăţii', se arată în comunicat.

De asemenea, pe această cale Mitropolitul Clujului le-a mulţumit enoriaşilor, precum şi preoţilor şi protopopilor pentru acest ajutor pe care l-au adus tuturor celor afectaţi de tragedia de la 'Colectiv'.

'Nu vom înceta să ne rugăm pentru sănătatea celor aflaţi în suferinţă, dar şi pentru odihna sufletelor şi pentru mângâierea familiilor care i-au pierdut pe cei dragi în această tragedie', se mai arată în comunicatul Biroului de presă al Arhiepiscopiei.

Sursa: Agerpres

×