x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Moda de carantină: haine pentru videoconferinţe

Moda de carantină: haine pentru videoconferinţe

de Mihaela Bîrzilă    |    17 Mar 2020   •   11:13
Moda de carantină: haine pentru videoconferinţe

Pandemia înseamnă, printre altele, peste 100 de milioane de europeni în carantină şi tot mai mulți români izolați la domiciliu. Panica provocată de coronavirus este contracarată cu o explozie de bancuri cu şi despre COVID-19. Și afacerile amenințate de măsurile excepționale se văd nevoite să inventeze soluții de criză dintre cele mai creative, pentru a nu ajunge la faliment. Un magazin online de la noi și-a adaptat imediat oferta la sloganul #staiacasă: vinde „haine și cămăși pentru videoconferințe”.

Desigur, articolele respective nu se deosebesc cu nimic de hainele obișnuite, dar vânzătorul a înțeles că, în perioada imediat următoare, tot mai mulți angajați vor fi nevoiți să lucreze din afara companiei, departe de colegi, în domeniile în care este posibilă munca de la distanță.

Până trece pericolul pandemiei, „biroul de acasă” ar putea deveni o realitate şi la noi în țară, pe măsură ce se implementează telemunca. Însuși premierul a lansat moda videoconferințelor, forțat de starea de autoizolare. 

 

 

 

×