x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Monica Columbeanu: Nu mai tac. Irinel mă va răni până când va reuşi chiar să mă omoare

Monica Columbeanu: Nu mai tac. Irinel mă va răni până când va reuşi chiar să mă omoare

12 Mai 2011   •   09:45
Monica Columbeanu: Nu mai tac. Irinel mă va răni până când va reuşi chiar să mă omoare
Sursa foto: Dan Marinescu /Jurnalul National
164994-.jpgDupă ce a fost acuzată de fostul ei soţ că şi-a abandonat fetiţa, Monica a explicat motivul pentru care a plecat din ţară şi anume, acela că are nevoie de bani pentru a-i oferi Irinei tot ce e mai bun. Ea a trimis o scrisoare jurnaliştilot prin care explică cum stau lucrurile din punctul ei de vedere.

"Nu mi-am abandonat copilul. Nu cred că există mamă care să nu îşi iubească propriul copil. Irina mi-a fost încredinţată mie şi bineînţeles că trebuie să am grijă de ea. Din acest motiv voi face tot ce este nevoie să îi ofer o viaţă cât mai liniştită, lipsită de griji de orice fel. Eu trebuie să continui să lucrez. Am nevoie de bani ca să pot să am grijă de fetiţa mea şi de mine. Nu am altă posibilitate în acest moment. A trebuit să accept acest job, departe de ţară, pentru că vreau să strâng banii necesari ca fetiţa mea să aibă o casă într-o zonă sigură, să aibă o viaţă normală.
Oare o mamă ar trebui judecată pentru că munceşte pentru a-i asigura fetiţei sale traiul? Tatăl ei mi-a luat toate resursele. M-a lăsat în stradă. Dacă i-ar păsa de Irina nu ar răni-o pe mama ei. Nu doar că nu m-a ajutat ci mi-a golit toate conturile", a declarat Monica într-o scrisoare, adresată jurnaliştilor.

"M-a dezamăgit, m-a rănit iremediabil, nu pot să mai tac pentru că el mă va răni şi mai mult, până când, va reuşi chiar să mă omoare", a mai spus Monica în scrisoare.

×
Subiecte în articol: observator monica columbeanu