x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Monica Columbeanu nu va fi decăzută din drepturile părinteşti

Monica Columbeanu nu va fi decăzută din drepturile părinteşti

06 Mai 2011   •   12:43
Monica Columbeanu nu va fi decăzută din drepturile părinteşti

ANPC a decis că Monica Columbeanu nu poate fi decăzută din drepturile părinteşti. Surse din cadrul instituţiei susţin că în urma anchetei, cererea lui Irinel Columbeanu nu îndeplineşte condiţiile cerute de lege.

Irinel Columbeanu a depus vineri o sesizare împotriva fostei sale soţii la Protecţia Copilului. Omul de afaceri susţine că are informaţii că Monica ar fi abandonat-o pe Irina şi ar fi plecat din ţară. În plângere, Irinel Columbeanu reclamă faptul că fiica sa este într-o stare psihică necorespunzătoare.

"Din punctul meu de vedere acest lucru înseamnă că Irina Columbeanu a fost abandonată la Mădălina, prietena Monicăi, care minte de îngheaţă apale. Ba spune că copilul locuieşte acolo, ba nu locuieşte. A semnat un proces verbal în faţa autorităţii prin care a declarat sub semnătură că nu locuieşte acolo copilul meu. Pe de altă parte copilul meu e dus acolo. În concluzie copilul meu este abandonat. Nu ştiu unde locuieşte. De aceea am făcut o cerere către Protecţia Copilului care consideră că Monica este o mamă bună, pentru a lua măsurile legale care se impun şi de urgenţă", a declarat, vineri, la ieşirea din sediul Protecţiei Copilului Irinel Columbeanu, citat de realitatea.net.

"Irina m-a rugat să o iau la vilă şi să ajung la grădiniţă înaintea să ajungă Monica. Fata mi-a zis că nu a mai văzut-o pe Monica de mult timp", a adăugat omul de afaceri.

 

×