x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Monica Columbeanu primeşte custodia copilului

Monica Columbeanu primeşte custodia copilului

04 Apr 2011   •   11:50
Monica Columbeanu primeşte custodia copilului
Sursa foto: Bogdan Iuraşcu/JURNALUL NAŢIONAL


Tribunalul Bucureşti a hotărât ca minora Irina Columbeanu să fie încredinţată temporar mamei sale, Monica. Decizia este valabilă cel puţin până la finalizarea procesului de divorţ dintre părinţi. Motivarea deciziei judecătoreşti va fi făcută publică în următoarele săptămâni.

La înfăţişarea din această dimineaţă de la Tribunalul Bucureşti, unde s-a desfăşurat recursul înaintat de Monica Columbeanu faţă de decizia prin care Judecătoria Buftea a încredinţat-o temporar pe Irina tatălui său, Irinel Columbeanu, cei doi părinţi şi-au făcut publice ofertele de pensie alimentară pe care ar plăti-o în cazul în care minora rămâne în îngrijirea celuilalt părinte.

Astfel, Irinel Columbeanu este dispus să plătească 2.000 de lei pe lună, în timp ce Monica lasă la latitudinea instanţei stabilirea pensiei alimentare, în funcţie de veniturile ei. Omul de afaceri a prezentat instanţei şi un set de documente, probe care dovedesc „tarifele pe care Monica le-a perceput” înainte de căsătorie, sugerând că aceasta ar fi fost prostituată.

Pe de altă parte, Monica a spus judecătorilor că o bună bucată de timp a fost nevoită să ţină legătura cu fetiţa doar prin intermediul mamei sale, din cauza unor mesaje de ameninţare primite de la Irinel. După înfăţişarea de la Tribunalul Bucureşti, cei doi au plecat separat către Judecătoria Buftea, unde are loc astăzi primul termen în procesul de divorţ.

×