x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Monica nu vrea să i-o mai dea pe Irina lui Irinel. Omul de afaceri apelează la avocaţi ca să-şi recupereze fetiţa

Monica nu vrea să i-o mai dea pe Irina lui Irinel. Omul de afaceri apelează la avocaţi ca să-şi recupereze fetiţa

04 Iul 2011   •   11:20
Monica nu vrea să i-o mai dea pe Irina lui Irinel. Omul de afaceri apelează la avocaţi ca să-şi recupereze fetiţa

In urma divortului dintre Monica Gabor si Irinel Columbeanu s-a stabilit ca Monica trebuie sa-i plateasca fostului sot o pensie alimentara in valoare de 1.000 de lei pe luna si are dreptul de a se intalni cu Irina doar in weekend si in vacante.

Se pare insa ca Monica nu tine cont de aceasta decizie judecatoreasca, intrucat in momentul in care omul de afaceri a sosit la resedinta acesteia, Monica nu a vrut sa-i permita accesul in imobil.

Dupa un sfert de ora petrecut singur, Monica a coborat din bloc sa stea de vorba cu Irinel. Au urmat 20 de minute de discutii aprinse, in urma carora Irinel Columbeanu nu s-a ales cu nimic, s-a urcat in masina si a plecat fara Irina, singur, asa cum a si venit.

Irinel Columbeanu a declarat ca urmeaza sa discute cu avocatii sai despre aceasta situatie. "Ma duc sa ma lamuresc cu avocatii mei", a spus Irinel Columbeanu, potrivit Antena3.

Monica si-a motivat gestul prin faptul ca in programul de vizite stipulat de Judecatoria Buftea era scris clar faptul ca in perioada 20 iunie-20 august Monica are voie s-o tina pe fetita, ba chiar sa plece cu ea in America.

×
Subiecte în articol: irina monica irinel columbeanu