x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Motel distrus în urma unui incendiu în județul Constanța

Motel distrus în urma unui incendiu în județul Constanța

02 Feb 2019   •   10:24
Motel distrus în urma unui incendiu în județul Constanța

Un motel cu nouă camere din localitatea Sibioara, ce includea şi un restaurant, a fost distrus în totalitate în urma unui incendiu izbucnit sâmbătă dimineaţa, fără a se înregistra victime, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea".

"La Sibioara intervin şi la această oră 9 pompieri, cu 2 autospeciale de stingere de mare capacitate din cadrul Staţiei Midia. La ajungerea echipajelor incendiul se manifesta cu ardere generalizată, la imobilul campus din P+1. Motelul era format din restaurant şi terasă la parter, iar la etajul 1 avea 9 camere şi o spălătorie (suprafaţă totală desfăşurată, aproximativ 1000 mp)", potrivit ISU Dobrogea.

În incendiu, declanşat în jurul orei 5,00, întreaga construcţie de la etaj s-a prăbuşit în interiorul imobilului. Motelul era închis, în condiţiile în care funcţiona doar pe perioada sezonului estival.

Cauza probabilă a izbucnirii focului urmează să fie stabilită în urma cercetării efectuate la faţa locului, au menţionat reprezentanţii ISU.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: constanta motel incendiu sibioara