x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Moţiunea simplă pe tema privatizării CFR Marfă, respinsă de Camera Deputaţilor

Moţiunea simplă pe tema privatizării CFR Marfă, respinsă de Camera Deputaţilor

29 Oct 2013   •   13:58
Moţiunea simplă pe tema privatizării CFR Marfă, respinsă de Camera Deputaţilor

Camera Deputaţilor a respins, marţi, cu 50 voturi "pentru", 224 "împotrivă" şi 19 abţineri, moţiunea simplă iniţiată de 72 de deputaţi PDL şi PPDD intitulată "CFR Marfă - Cronica altei privatizări eşuate".

Moţiunea a fost dezbătută în plenul Camerei în şedinţa de luni.

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, a declarat, la dezbateri, că moţiunea opoziţiei pe tema CFR Marfă are "un stil literar-politicianist", în timp ce reprezentanţii PDL au criticat eşuarea privatizării.

Conducerea PDL a decis în şedinţa de la începutul săptămânii trecute depunerea la Camera Deputaţilor a unei moţiuni simple pe tema privatizării CFR Marfă.

Purtătorul de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu, a precizat, după şedinţa de săptămâna trecută a BPN, că PDL aşteaptă prin această moţiune răspuns la trei întrebări - ce se va întâmpla cu cei 11.000 de angajaţi ai CFR Marfă, cine îşi asumă răspunderea pentru hotărârea de Guvern care a dus la eşuarea privatizării şi când va fi reluat procesul de privatizare. Ea a adăugat că se impune şi demisia, cel puţin de onoare, a ministrului Transporturilor, Ramona Mănescu.

×