x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Motocicliştii l-au comemorat pe agentul Brigăzii Rutiere decedat într-un accident pe bulevardul Ştirbei Vodă

Motocicliştii l-au comemorat pe agentul Brigăzii Rutiere decedat într-un accident pe bulevardul Ştirbei Vodă

24 Oct 2015   •   21:43
Motocicliştii l-au comemorat pe agentul Brigăzii Rutiere decedat într-un accident pe bulevardul Ştirbei Vodă

Motociclişti aparţinând cluburilor de profil au participat, sâmbătă seară, la o acţiune de comemorare a poliţistului Bogdan Gigină, pe bulevardul Ştirbei Vodă din Capitală, în locul unde acesta a murit, în timp ce însoţea pe motocicletă coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea.

Coloana, care a apărut pe Bulevardul Ştirbei Vodă în jurul orei 18.40, se întindea, pe mai multe rânduri, de pe Podul Eroilor până la intersecţia cu Calea Plevnei. Conform organizatorilor, numărul participanţilor s-ar fi ridicat la câteva sute.

Motocicliştii, cu banderole albe pe braţ, au ambalat motoarele, au aprins lumânări şi au păstrat un moment de reculegere preţ de 20 minute, apoi s-au retras în linişte.

"Ne susţinem colegul motociclist pe ultimul drum. Ne prezentăm omagiile. Aprindem o lumânare. Sperăm să nu se mai repete şi să avem un Bucureşti mai sigur", a declarat unul dintre participanţi, iar o altă motociclistă a afirmat că îşi doreşte ca "vinovatul să fie tras la răspundere".

De asemenea, au aprins lumânări poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere.

Acţiunea a fost organizată de Comunitatea Cluburilor Moto din România.

Poliţia Capitalei a anunţat joi că poliţistul care a decedat marţi în urma unui accident de motocicletă se afla în coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea. Potrivit sursei citate, poliţistul Bogdan Cosmin Gigină se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu specifice poliţiei rutiere, conform reglementărilor legale în domeniu, fiind angrenat în dispozitivul mobil şi fix de fluidizare a traficului rutier în Bucureşti, asigurând deplasarea în siguranţă a coloanei oficiale, precum şi a celorlalţi participanţi la trafic. AGERPRES

×