x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Murgeanu, consilierul lui Băsescu: "Eu, Bătrânul? Nu știu, dom'le. În primul rând, nici nu sunt aşa bătrân, am 55 de ani"

Murgeanu, consilierul lui Băsescu: "Eu, Bătrânul? Nu știu, dom'le. În primul rând, nici nu sunt aşa bătrân, am 55 de ani"

25 Iul 2014   •   21:49
Murgeanu, consilierul lui Băsescu: "Eu, Bătrânul? Nu știu, dom'le. În primul rând, nici nu sunt aşa bătrân, am 55 de ani"

Răzvan Murgeanu, consilier al lui Băsescu, susţine că NU el este "Bătrânul" lui Eugen Iacobescu. Declaraţia sa a fost prezentată de Răzvan Dumitrescu, vineri seară, în cadrul emisiunii "Subiectiv", scrie Antena3.ro

Fostul procuror al Parchetului Tribunalului Olt, Eugen Iacobescu, a susţinut că Bercea Mondial a acţionat în trei direcţii pentru eliberarea sa din închisoare. Una dintre direcţii este cea a "Bătrânului" de la Bucureşti, a cărui identitate a refuzat să o dezvăluie. Potrivit unor zvonuri apărute în presă, Răzvan Murgeanu ar fi cel supranumit "Bătrânul". Jurnaliştii DC News l-au contactat pe Răzvan Murgeanu pentru a afla punctul său de vedere.

Întrebat dacă el ar putea fi cel care apare în interceptări cu numele "Bătrânul", consilierul de stat Răzvan Murgeanu a răspuns: "Eee, fugi mă de-aici. Bătrânul?! Pff... În primul rând că nu-s aşa bătrân, ce dracu', am 55 de ani. Nu ştiu domle, n-am avut niciun amestec".

×
Subiecte în articol: razvan murgeanu bătrănul traian basescu