x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Muzica pentru sufletul tau: Cd-ul "Best of” MARCEL PAVEL pentru frumoasele Felicia

Muzica pentru sufletul tau: Cd-ul "Best of” MARCEL PAVEL pentru frumoasele Felicia

29 Ian 2009   •   00:00

Revista Felicia aduce un nou dar cititoarelor sale in editia din 29 ianuarie: cele mai indragite melodii ale lui Marcel Pavel, reunite in albumul Best Of "Frumoasa mea”, cel de-al saselea din discografia artistului. Albumul include 20 piese, printre care: "Te vreau langa mine”, "Nu-mi spune adio”, "Te iubesc”. Una din surprize o reprezinta includerea pe acest album a melodiei"Nu fi trista”, a carei muzica ii apartine artistului spaniol David Bisbal, castigatorului unui Latin Grammy in 2003, versurile piesei apartinandu-i Andreei Andrei.



Melodia care da titlul albumului, compusa de Ovidiu Komornyik, a fost hitul cu care Marcel Pavel i-a cucerit pe romani in 2000. Artistul spune ca este una dintre preferatele sale si ca spera sa ramana mult timp in inima romanilor. De altfel, faptul ca publicul ii indrageste muzica reprezinta cea mai mare recompensa pentru arta si stradania sa: "Dragostea si respectul publicului sunt partea cea mai frumoasa a muncii mele”, declara Marcel Pavel in interviul acordat revistei "Felicia”.

Interpretarile lui Marcel Pavel, care au fermecat deopotriva pe ascultatori si pe critici muzicali, i-au adus numeroase premii. Printre cele mai importante se numara: Premiul de popularitate la Festivalul de Muzica Usoara de la Mamaia, cu melodia "Frumoasa Mea" (2000), Premiul "Cel mai bun debut" din partea "Premiile Industriei Muzicale" (2001), Premiul I la sectiunea creatie a Festivalului de Muzica Usoara Mamaia, impreuna cu compozitorul Raymond Vancu, pentru melodia "Unde esti" (2001), Premiul "Cea mai buna voce masculina", sectiunea pop, din partea "Premiile Industriei Muzicale (2002).

In 2002, duetul Monica Anghel-Marcel Pavel a clasat Romania, in premiera, intre primele zece locuri in finala Eurovision. Piesa "Tell Me Why", compusa de Ionel Tudor, pe versurile Mirelei Fugaru, a ocupat locul 8, cel mai bun rezultat inregistrat pana atunci in competitia europeana.

Pachetul revista + CD "Best Of Marcel Pavel” este 7 lei si se distribuie impreuna cu editia din 29 ianuarie (numarul 132) al revistei "Felicia”.

Una dintre cele mai apreciate reviste saptamanale pentru femei, "Felicia”, continua sa ofere produse editoriale de exceptie cititoarelor sale, cadouri pentru inima si suflet: pe de o parte muzica - cd-uri cu vocile de aur ale slagarului romanesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobantu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladosi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) si carte – deopotriva ghiduri practice pentru o viata sanatoasa (Ghidul alimentelor sanatoase, 1000 de retete pentru bucatari amatori, SLIM - Cum am dat jos 30 kilograme si nu le-am mai pus inapoi, Dictionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic si Carte romaneasca de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale  (Postasul suna intotdeauna de doua ori, Diabolicele, Femei celebre).


×
Subiecte în articol: pavel mass-media