x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nadia Comăneci a luat 10 la umor într-o emisiune la un post spaniol (VIDEO)

Nadia Comăneci a luat 10 la umor într-o emisiune la un post spaniol (VIDEO)

de Irina Cristea    |    11 Mai 2012   •   15:10
Nadia Comăneci a luat 10 la umor într-o emisiune la un post spaniol (VIDEO)


Invitata la o emisiune umoristica a postului de televiziune Antena 3 din Spania, fosta mare gimnasta a ras, a glumit in engleza si spaniola si a raspuns tuturor provocarilor amuzante la care au supus-o realizatorii emisiunii. De altfel, prezentatorul a spus, inca de la inceput, ca "fata care a revolutionat lumea jocurilor olimpice si care facea ca lucrurile imposibile sa para usoare' a venit sa se distreze in platoul emisiunii sale.

Exact asta a facut Nadia. Relaxata si zambitoare, si-a cucerit publicul inca de la inceputul emisiunii El Hormiguero (Furnicarul – n.r.). Nu se asteptau sa o auda vorbind spaniola, si pentru asta au au aplaudat-o la scena deschisa.

A urmat inca o serie de aplauze in timp ce pe ecran se derulau imagini cu exercitiile impecabile de la Olimpiada de la Montreal si cu primele note de 10 din istoria gimnasticii. Insa momentul cu care Nadia si-a uimit fanii a fost cel in care si-a scos pantofii cu toc si le-a demonstrat ca este intr-o forma excelenta, in mica sala de gimnastica improvizata in studio. A facut o scurta demonstratie la sol si la paralele si chiar a avut rabdarea sa il invete pe prezentator sa stea in maini. A acceptat si un mic test – trebuia sa urmereasca imagini filmate in diverse sali de sport si sa anticipeze daca sportivii vor reusi exercitiile sau daca le vor incheia cu cate o cazatura.

Fosta mare gimnasta a avut parte si de o surpriza. Aparitia celor doua mascote ale emisiunii – doua furnici din plus roz - a facut-o sa tresara. Dar Nadia a depasit repede momentul. Cu un sarut pentru cei doi lideri ai furnicarului. Iar mascotele au apreciat ca a fost un sarut de nota 10.

×