x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nadia si-a botezat copilul

Nadia si-a botezat copilul

de Catalina Iancu    |    27 Aug 2006   •   00:00
Nadia si-a botezat copilul

Ieri, la Los Angeles, Nadia Comaneci si Bart Conner si-au botezat baiete-lul: Dylan Paul. Apropiatii ii prevad copilului un viitor stralucit.

"Botezul anului" a avut loc ieri, la Los Angeles. Nadia Comaneci, si sotul ei, Bart Conner, l-au botezat pe fiul lor, Dylan Paul.

Nadia Comaneci si Bart Conner l-au botezat pe fiul lor, Dylan Paul, la Biserica Ortodoxa Romana din Los Angeles. Pregatirile erau pe ultima suta de metri simbata, la 19:00, ora Bucurestiului, dat fiind ca, in acel moment, in orasul starurilor era abia 9:00 dimineata. Fericitii parinti asteptau ca la eveniment sa soseasca 85 de invitati din toata lumea. Printre cei care s-au grabit sa-si confirme prezenta s-au numarat actorul Eric Braeden (Victor Newman din serialul "Tanar si nelinistit"), familia Netoiu si gimnasta Teodora Ungureanu. Andreea Esca a fost in dubla ipostaza, de invitata, dar si de corespondent special. Petrecerea are loc astazi, la resedinta Anastasiei Soare, in selectul cartier Beverly Hills. "Regina sprancenelor de la Hollywood", a facut pereche, in calitate de nasa, cu Paul Ziert, managerul Nadiei si al lui Bart. Daca unul dintre prenumele micutului provine de la nasul sau, celalalt - Dylan - i-a fost ales dupa celebrul interpret Bob Dylan, pe care Bart il apreciaza foarte mult.

EMOTII. Nadia a declarat, pentru ProTV, cu cateva ore inainte de botez, ca este emotionata: "Am putine emotii, pentru ca toata lumea este interesata de eveniment, dar nu asa de multe cum am avut la Montreal. Acum barna este mai lata", a glumit ea. Iar Bart a adaugat: "Este o binecuvantare sa ai un copil la 48 de ani".

×
Subiecte în articol: observator