x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scene memorabile cu Nae Lăzarescu. ''Am făcut stand-up comedy de când m-am născut'' (VIDEO)

Scene memorabile cu Nae Lăzarescu. ''Am făcut stand-up comedy de când m-am născut'' (VIDEO)

19 Dec 2013   •   10:14
Scene memorabile cu Nae Lăzarescu. ''Am făcut stand-up comedy de când m-am născut'' (VIDEO)
Nae Lăzărescu, un actor de comedie care spune că a făcut stand-up comedy de când s-a născut. A vrut să lucreze la Teatrul Constantin Tănase ca portar sau contabil, sau orice alt post dar voia neapărat la acel teatru.

Nae Lăzărescu şi-a format calităţile artistice la şcoala primară. Potrivit unui interviu acordat site-ului Teatrul Tănase, actorul spune că acolo a descoperit pentru prima data actoria. ''Tata avea o cârciumă şi mai veneau artişti pe la el. Acolo l-am cunoscut, fiind foarte mic, pe Bimbo Mărculescu, Vasile Tomazian, un actor de monoloage foarte bun... Plus că, la fiecare cinematograf, erau mini spectacole de revistă între filme, acestea durau o oră. Acolo i-am văzut şi pe Alexandru Giugaru, Gogu Trestian, Nae Roman, Puiu Călinescu şi mulţi alţii.''

Nae Lăzărescu a fost chemat la Rapsodia Română, care făcea selecţie de estradă. A petrecut acolo trei ani, apoi s-a întors să lucreze ca actor profesionist la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, unde a lucrat timp de 50 de ani.

Nae Lăzărescu s-a născut pe 8 septembrie 1941, fiind cunoscut în special pentru scenetele de comedie pe care le-a realizat de-a lungul timpului alături de partenerul său de scenă, Vasile Muraru.








×
Subiecte în articol: nae lăzărescu acrot comedie