x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Năstase: Nu merg la Cotroceni pentru că nu cred că prezenţa mea i-ar face bine lui Traian Băsescu

Năstase: Nu merg la Cotroceni pentru că nu cred că prezenţa mea i-ar face bine lui Traian Băsescu

05 Dec 2008   •   00:00

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, a declarat, astăzi, că nu va face parte din delegaţia social-democrată care va merge la Cotroceni. Năstase nu crede că prezenţa sa în această delegaţie i-ar face bine şefului statului, Traian Băsescu.



"Nu merg. Nu cred că i-ar face bine lui Traian Băsescu să mă vadă în delegaţia PSD", a precizat Năstase, răspunzând, astfel, unei întrebări care viza prezenţa sa la Cotroceni, în cadrul delegaţiei PSD-PC. Întrebat de ce crede că prezenţa sa nu i-ar face bine lui Traian Băsescu, Năstase a precizat: "Este o părere, dacă obţineţi un alt punct de vedere din partea lui Traian Băsescu, să mi-l comunicaţi şi mie".
Năstase a mai spus că delegaţia trebuie să fie reprezentativă pentru conducerea PSD, indiferent de opţiunile personale ale membrilor care vor compune delegaţia, pentru că, indiferent de acestea, decizia finală va fi luată de către structurile oficiale ale PSD, respectiv Comitetul Executiv Naţional (CExN) şi Consiliul Naţional, (CN). El a precizat, de asemenea, că purtătorul de cuvânt al delegaţiei PSD va fi Mircea Geoană, indiferent de componenţa delegaţiei. Năstase a mai spus că PSD este câştigătorul politic ale alegerilor. "Dacă şi din punct de vedere moral PSD a câştigat, mă bucur că şi lucrul acesta a fost recunoscut de către cel care a lansat în politica românească aprecierile în legătură cu soluţiile morale sau imorale", a adăugat Năstase. Din delegaţia PSD care va merge la PSD nu va face parte nici Viorel Hrebenciuc. Potrivit Mediafax, delegaţia va fi condusă de Mircea Geoană şi va avea în componenţa sa o serie de vicepreşedinţi, dar şi o parte dintre preşedinţii de organizaţii.

×
Subiecte în articol: romania psd nastase