x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nati Meir ar putea fi eliberat condiţionat

Nati Meir ar putea fi eliberat condiţionat

06 Apr 2011   •   09:52
Nati Meir ar putea fi eliberat condiţionat
159916-.jpgTribunalul Galaţi a admis cererea de eliberare condiţionată a fostului deputat Nati Meir, judecat pentru pentru trafic de influenţă, cu o condamnare de şapte ani de închisoare într-un alt dosar. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

"Înlocuieşte măsura arestării preventive faţă de inculpaţii Nati Meir şi Or Meir cu măsura obligării de a nu părăsi municipiul Bucureşti", se arată în decizia instanţei, potrivit antena3.ro.

Fostul deputat Nati Meir este încarcerat la Penitenciarul Galaţi.

În acest dosar, afllat pe rolul Tribunalului Galaţi, Nati Meir este acuzat alături de fiul lui, Or Meir, pentru trafic de influenţă şi, respectiv, complicitate la această infracţiune, cei doi fiind trimişi în judecată la începutul lunii iunie 2010.

Într-un alt dosar, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe fostul deputat, în 13 octombrie 2010, la şapte ani de închisoare cu executare, pentru înşelarea mai multor persoane, cărora le promitea că le dă sume de bani împrumut în schimbul unor garanţii. Instanţa a mai decis ca Nati Meir să plătească daune materiale pentru opt dintre părţile civile constituite în dosar.

Nati Meir mai are o condamnare la patru ani de închisoare într-un alt dosar, pentru înşelarea mai multor persoane cărora le promisese locuri de muncă în Israel.

×
Subiecte în articol: nati meir