x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nati Meir, la DNA

Nati Meir, la DNA

de Violeta Fotache    |    12 Sep 2007   •   00:00
Nati Meir, la DNA
Sursa foto: DAN MARINESCU/

Deputatul Nati Meir a fost ieri audiat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), in legătură cu plăngerea pe care acesta a formulat-o acuzănd faptul că el ar fi fost şantajat atunci cănd a semnat moţiunea de cenzură depusă de PD.



Deputatul Nati Meir (foto) a fost ieri audiat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), in legătură cu plăngerea pe care acesta a formulat-o acuzănd faptul că el ar fi fost şantajat atunci cănd a semnat moţiunea de cenzură depusă de PD.

Ieri după-amiază, la intrarea in clădirea DNA, Nati Meir a declarat jurnaliştilor că nu ştie despre ce dosar este vorba şi că nu a făcut altceva decăt să răspundă unei citaţii. "Eu n-am făcut niciodată vreo plăngere de acest fel. Eu nu bag oameni la puşcărie", a spus Meir.

De precizat că Nati Meir a depus plăngerea la Camera Deputaţilor, această instituţie declinăndu-şi competenţa in favoarea DNA. Unul dintre apărătorii lui, avocatul Gheorghe Florescu, sosit la DNA inaintea clientului, a declarat: "Nati Meir a fost şantajat intrucăt i s-a promis că va obţine funcţii in PD, insă, după ce a semnat, nu numai că nu i-au dat funcţii, nici nu l-au mai primit in partid".

Meir i-a acuzat pe liderii PD că i-ar fi dat mită şi că i-ar fi promis un loc de conducere in partid, in schimbul semnăturii de susţinere a moţiunii de cenzură impotriva Guvernului, depusă la Parlament in luna iunie.

×
Subiecte în articol: observator meir nati meir