x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator National Geographic a ales FOTOGRAFIA ANULUI 2014. Menţiune de onoare pentru o poză realizată în Maramureş

National Geographic a ales FOTOGRAFIA ANULUI 2014. Menţiune de onoare pentru o poză realizată în Maramureş

20 Dec 2014   •   08:57
National Geographic a ales FOTOGRAFIA ANULUI 2014. Menţiune de onoare pentru o poză realizată în Maramureş

Fotografia "A Node Glows in the Dark", realizată de Brian Yen în Hong Kong, este câştigătoarea marelui premiu al National Geographic Photography Contest 2014. Yen va primi 10.000 de dolari, dar şi o călătorie la sediul central din Washington, SUA, al National Geographic, pentru a participa la seminarul anual de fotografie al organizaţiei, care se va desfăşura în ianuarie 2015.

Fotografia câștigătoare prezintă interiorul unui vagon de tren aglomerat. În centrul imaginii se distinge chipul unei tinere, luminat de ecranul telefonului mobil.  Click AICI ca să vezi fotografia anului 2014

La ediţia din acest an a National Geographic Photography Contest au fost înscrise peste 9.200 de fotografii, din peste 150 de ţări, la competiţie participând atât fotografi profesionişti, cât şi amatori.

O fotografie realizată în Maramureş a primit o menţiune de onoare

O fotografie care surprinde doi bătrâni într-o casă maramureşeană a primit o menţiune de onoare la National Geographic Photography Contest 2014.

Fotografia a fost realizată în satul Sârbi din Maramureş, de Roberto Fiore, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul National Geographic.


×