x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Negoiţă declară că susţine moral protestul "România vrea autostrăzi": Aş fi făcut şi eu măcar zece kilometri

Negoiţă declară că susţine moral protestul "România vrea autostrăzi": Aş fi făcut şi eu măcar zece kilometri

14 Mar 2019   •   16:59
Negoiţă declară că susţine moral protestul "România vrea autostrăzi": Aş fi făcut şi eu măcar zece kilometri

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat joi că sprijină moral protestul "România vrea autostrăzi" şi că, dacă ar fi avut posibilitatea, ar fi realizat şi el zece kilometri.

"Este o iniţiativă corectă. Eu îi felicit pe cei care au iniţiat şi au marşat în acest sens. Cred că este un moment în care ar trebui să ne punem problema cu adevărat ce este de făcut, iar în acest sens am şi un regret - faptul că noi chiar nu putem să facem autostrăzi, că aş fi făcut şi eu măcar zece kilometri. Credeţi-mă că nu e deloc foarte greu de făcut o autostradă. Au demonstrat-o alţii înainte, care au făcut zeci de mii de kilometri. Suntem pe ultimul loc în Europa la numărul de kilometri de autostradă", a arătat el, într-o declaraţie acordată presei, la Palatul Parlamentului.

Edilul şi-a exprimat speranţa că protestul îi va sensibiliza pe cei cu atribuţii în domeniu.

"Sper ca acest demers să îi sensibilizeze mai ales pe cei care au în atribuţii acest obiectiv şi anume de a construi autostrăzi. (...) Să ştiţi că eu sunt alături de orice iniţiativă bună. În consecinţă, atâta vreme cât am menţionat faptul că este o acţiune bună, pe care o încurajez: da, sprijin cel puţin moral această acţiune", a spus el.

Protestul "România vrea autostrăzi" a fost iniţiat de afaceristul sucevean Ştefan Mandachi, care a anunţat că, pe 15 martie, în semn de protest faţă de lipsa autostrăzilor din Moldova şi din întreaga ţară, începând cu ora 15,00, va întrerupe activitatea în întreg lanţul de restaurante pe care îl deţine, timp de 15 minute. El i-a provocat şi pe alţi oameni de afaceri din ţară să-i urmeze exemplul. În ultimele zile, mai mulţi primari din ţară s-au declarat solidari cu acest demers. AGERPRES

×
Subiecte în articol: robert negoita