x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Negoiţă: Din cauză că bugetul nu e în vigoare, Primăriei sectorului 3 nu are bani de salarii

Negoiţă: Din cauză că bugetul nu e în vigoare, Primăriei sectorului 3 nu are bani de salarii

11 Mar 2019   •   12:50
Negoiţă: Din cauză că bugetul nu e în vigoare, Primăriei sectorului 3 nu are bani de salarii
Sursa foto: Lucian Alecu

Primăria sectorului 3 nu are bani de salarii, din cauza faptului că bugetul de stat pe 2019 nu a intrat în vigoare, a afirmat luni primarul Robert Negoiţă.

Întrebat cum este afectată administraţia locală de faptul că bugetul de stat pe 2019 nu este în vigoare, Negoiţă a spus: "Grav! Nu avem bani de salarii. Deci este foarte grav!".

"Din cauza faptului că bugetul nu este în vigoare, activitatea Primăriei sector 3 este grav afectată. (...) Pentru luna februarie am cerut o cotă din TVA mai mare pentru a avea bani de salarii. Pentru luna martie să sperăm că ce ne va intra va fi suficient cât să ne plătim salariile şi contribuţiile", a declarat edilul la Parlament, înaintea Biroului Permanent Naţional al PSD.

Potrivit acestuia, vina este "împărţită". "Cred că e ceva împărţit. Pentru că, fie vorba între noi, discuţia despre buget trebuia să o avem în octombrie - noiembrie anul trecut, nu acum. 'Cine trebuie să promoveze bugetul?' Este o întrebare retorică. Eu la întrebări retorice de obicei evit să răspund", a adăugat Negoiţă, întrebat cine e de vină că bugetul a fost aprobat atât de târziu - PSD sau preşedintele Klaus Iohannis. AGERPRES

×
Subiecte în articol: robert negoita