x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nelu Tătaru: Astăzi, din păcate, vom avea un număr mai crescut de cazuri decât de obicei

Nelu Tătaru: Astăzi, din păcate, vom avea un număr mai crescut de cazuri decât de obicei

25 Iun 2020   •   13:03
Nelu Tătaru: Astăzi, din păcate, vom avea un număr mai crescut de cazuri decât de obicei

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a afirmat că numărul de cazuri de infecție cu noul coronavirus în România va fi mai mare joi, respectiv 460. În acest context, ministrul a făcut apel pentru respectarea regulilor de igienă.

„Astăzi, din păcate, vom avea un număr mai crescut de cazuri decât de obicei, dar sper ca zilele următoare să ne putem reveni. Fac un apel la populaţie să menţină regulile de igienă, regulile de precauţie şi distanţare fizică. (...) Avem multe măsuri de relaxare. După cum aţi putut vedea de două zile avem şi asimptomaticii acasă după zece zile sau cei cu simptome uşoare.", a spus Tătaru.

Ministrul Sănătății a afirmat că numărul mare de cazuri din ultimele zile vine din cauza măsurilor de relaxare, dar și din cauza nerespectării regulilor de igienă.  Pe de altă parte, ministrul a precizat că de la 1 iulie se vor introduce noi măsuri de relaxare.

„ Pregătim pentru 1 iulie un alt set de măsuri de relaxare . Eu sper ca evoluţia să ne permită acest lucru. (...) Dacă vor fi nişte restricţii vor fi strict punctuale şi locale", a mai afirmat Nelu Tătaru.

×