x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nepotul lui Dan Diaconescu a muşcat şi a scuipat poliţiştii, după ce a fost prins beat la volan

Nepotul lui Dan Diaconescu a muşcat şi a scuipat poliţiştii, după ce a fost prins beat la volan

de Mara Raducanu    |    14 Sep 2011   •   10:37
Nepotul lui Dan Diaconescu a muşcat şi a scuipat poliţiştii, după ce a fost prins beat la volan

Nepotul lui Dan Diaconescu, Radu Diaconescu, s-a ales cu dosar penal de ultraj, dar si pentru conducerea de vehicule cu alcoolemie peste limita prevazuta de lege.

Dupa ce a fost oprit de oamenii legii si dus la spital pentru recoltarea alcoolemiei, Radu Diaconescu a facut mare scandal pe holurile spitalului din Bacau. Mai exact, tanarul de 22 de ani a muscat un politist, iar pe altul l-a scuipat.Tot spectacolul l-a facut dupa ce a fost prins beat la volan si dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Imaginile au fost filmate de camera de supraveghere a spitalului.

Tanarul a fost oprit in trafic, in jurul orei 2.00 noaptea, in comuna bacauana Sarata, pentru ca mergea neregulamentar. Potrivit unor surse judiciare, prima valoare a alcoolemiei este de 1,60 grame la mie, iar la cea de-a doua analiza a iesit 1,50. 'Intr-adevar, incidentul s-a produs in noaptea de cinci spre sase septembrie, in comuna Sarata. Insa, cazul a fost preluat de Parchetul Judecatoriei Bacau.

Insa, persoana implicata in incident s-a ales cu dosar penal de ultraj, dar si pentru conducerea vehiculului sub influenta bauturilor alcoolice', au declarat pentru Jurnalul National surse din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Bacau.

×