x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nepretuitele huse

Nepretuitele huse

03 Dec 2018   •   18:05
Nepretuitele huse

Husele nu sunt deloc scumpe, dar ofera protectie telefoanelor noastre scumpe si inteligente. Datorita huselor, smartphone-urile isi vor mentine aspectul pentru un timp indelungat. Imagineaza-ti un telefon fara husa pus pe vibratii, asezat la marginea mesei. Socul produs de vibratii il face sa cada pe parchet (am vazut o astfel de scena de mai multe ori), iar, fara protectia oferita de husa, ecranul se umple de fisuri.

Mai citeste mesajele cu display-ul facut praf! Mai fa o fotografie de calitate sau mai cauta o informatie! Toate acestea se intampla fiindca nu ai cautat huse Huawei Mate 20 Pro si nu le-ai comandat pentru telefonul tau.

De cate ori nu l-ai prins cu unghiile ascutite si nu i-ai zgariat fata? In locurile fisurate, praful se depune mai repede si mai mult, iar petele se incapataneaza sa persiste.

Nu exista scuza pentru neglijenta, stii de ce? Pentru ca husa iti permite sa folosesti toate functiile si butoanele telefonului si nu ii stirbeste nimic din frumusete. Cea mai scumpa husa de protectie costa 59 lei si securizeaza bunuri cu mult mai valoroase. Insa, daca socotim valoarea spirituala a bunurilor si informatiilor stocate intr-un smartphone, valoarea accesoriilor de pe site-ul magazinului online Brandgsm.ro este mult mai mare.

Nu se poate exprima in cuvinte recunostinta fata de produsele din categoria huse Huawei Mate 20 Lite (daca ai acest model de smartphone) cand descoperi ca datorita lor mai ai telefonul functional!

Stim cate economii facem pentru telefoane cat mai performante, deoarece prin intermediul lor comunicam cu cei dragi, aflati departe, stabilim intalniri cu colaboratorii sau finalizam comenzi de bunuri si servicii.

In prezent, multe afaceri se pun la punct prin intermediul dispozitivelor, de aceea trebuie sa avem grija de ele ca de ochii din cap.

Oricine poate investi 25 de lei (atat costa cea mai ieftina husa de protectie, calitatea sa fiind foarte buna) - astfel nu va irosi o investitie mult mai mare. Este dezastruos sa iti pierzi datele din telefon, fiindca ai tot amanat sa cumperi o husa de protectie din magazinul prezentat mai sus, desi avantajele nu sunt deloc putine sau de neglijat. Iata lista acestora:

- nu trebuie sa te deplasezi la un magazin de profil, ci alegi produsele de la domiciliu si le primesti la domiciliu. In 5-8 minute ai finalizat comanda.

- la o comanda de peste 50 de lei, transortul este gratuit.

- husele din materiale foarte fine in culori sau imprimeuri foarte vesele (inimioare, mingi de forbal, unicorni) sporesc frumusetea telefonului si il fac original. Nu se mai fac confuzii intre doua telefoane de acelasi fel puse alaturi pe o masa.

- pretul acestor accesorii GSM de top este onest raportat la beneficiile pe care le ofera. Fie ca vorbim de suporturi, cabluri sau despre folii, toate imbunatatesc permanent relatiile dintre noi si dispozitivele pe care le detinem. Prin intermediul unor cabluri de date putem transfera poze din mobil, pe tableta sau laptop, apoi le putem copia pe un CD sa le salvam in mai multe locuri sa nu le pierdem.

- se accepta plata in 6 rate egale, in cazul in care clientul are nevoie de mai multe produse si nu isi permite sa achite in totalitate suma pentru cumparaturile facute.

Husele sunt nepretuite, de aceea comandati-le acum si nu veti regreta!

 

 

×