x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nevinovatul Blejnar acuză presa şi politicienii: "Am fost un simplu funcţionar cinstit"

Nevinovatul Blejnar acuză presa şi politicienii: "Am fost un simplu funcţionar cinstit"

31 Iul 2012   •   12:00
Nevinovatul Blejnar acuză presa şi politicienii: "Am fost un simplu funcţionar cinstit"

Intr-o conferinta de presa, fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar a declarat ca va sesiza Parchetul pentru amenintarile repetate primite din partea lui Victor Ponta si a liderilor de marca ai PSD.

"Sunt decat o victima a politicienilor si trusturilor de presa", s-a lamentat Blejnar, care spune ca "nu am fost, nici nu sunt membru de partid. Am fost un simplu functionar al statului care a incercat sa isi faca datoria cat mai cinstit".

Fostul sef al ANAF spune ca premierul nu il sperie, il roaga pe acesta sa nu mai puna presiune pe procurori si se plange de amenintarile constante si asocierea imaginii sale cu cea a unui om corupt.

Blejnar se considera un om integru, dar crede ca a deranjat prin verificarile ANAF, care au vizat intreaga clasa politica, nominalizandu-i insa numai pe PSD-istii Victor Ponta, Dan Sova si Robert Negoita.

"Amenintarile constante astazi trec de la stadiul de amenintare la fapte reale. Mi-au fost facute dosare penale in care nu am niciu rol", a mai spus Blejnar, care va sesiza si organismele internationale de administrare a taxelor fiscale, carora le va solicita sprijinul si le va aduce la cunostinta "toate lucrurile necurate" si "presiunile" pe functionari.

×
Subiecte în articol: anaf blejnar