x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cage vine din nou în România. Actorul filmează pentru "The Dying of the Light"

Cage vine din nou în România. Actorul filmează pentru "The Dying of the Light"

28 Ian 2014   •   14:19
Cage vine din nou în România. Actorul filmează pentru "The Dying of the Light"

Actorul american Nicolas Cage a început luni, la Bucureşti, filmările pentru 'The Dying of the Light' de Paul Schrader, un thriller a cărui acţiune se petrece în România.

'The Dying of the Light' spune povestea unui agent CIA care începe să îşi piardă vederea şi vine în România pentru o ultimă misiune.

Filmările pentru această producţie vor dura cinci săptămâni şi vor avea loc atât în studiouri, cât şi în exterioare din Capitală, au declarat pentru Agrpres reprezentanţi ai studiourilor Castel Film.

Nicolas Cage nu este pentru prima dată în România. În urmă cu trei ani, actorul a lucrat aici pentru producţia 'Ghost Rider: Demonul răzbunării 3D/ Ghost Rider: Spirit of Vengeance'.

Potrivit reprezentanţilor studiourilor, actorul va fi prezent pe toată durata filmărilor şi se alătură unei distribuţii ce include nume precum Anton Yelchin, Irene Jacob, Alexander Karim dar şi actori români.

Paul Schrader, regizorul producţiei, este cunoscut pentru scenariile unor filme-cult precum 'Şoferul de taxi/ Taxi Driver' (1976, regia: Martin Scorsese) sau 'Taurul furios/ Raging Bull' (1980, regia Martin Scorsese), ambele avându-l pe Robert de Niro în rol principal.

Nicolas Cage este deţinătorul unui premiu Oscar pentru 'cel mai bun actor într-un rol principal', pentru drama 'Părăsind Las Vegas-ul/ Leaving Las Vegas' (1995). Cu o viaţă şi o istorie de familie tumultuoase, Cage este cunoscut pentru roluri din filme de acţiune hollywoodiene dar şi din drame precum 'Îngerul păzitor/ City of Angels' (1998) şi 'Şarlatanii/ Matchstick Man' (2003).

×