x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicuşor Constantinescu, săltat cu pupături: "Mi-au zis la mulţi ani şi m-au pus pe capota maşinii"

Nicuşor Constantinescu, săltat cu pupături: "Mi-au zis la mulţi ani şi m-au pus pe capota maşinii"

16 Ian 2014   •   15:35
Nicuşor Constantinescu, săltat cu pupături: "Mi-au zis la mulţi ani şi m-au pus pe capota maşinii"

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a povestit, ieri seară, la Neptun TV, modul în care a fost abordat de procurorii DNA care l-au ridicat din parcarea instituţiei pentru a-l duce la audieri.

"Mă aflam în biroul meu de la CJC cu prefectul judeţului Constanţa şi discutam programele pe care le aveam de îndeplinit. La un moment dat a venit cineva şi m-a anunţat că în parcarea din faţa CJC mişună nişte indivizi dubioşi care vorbesc la nişte staţii. Am coborât să văd despre ce este vorba şi în momentul în care am ajuns în parcare a venit un bărbat la mine care m-a pupat şi mi-a zis la mulţi ani", a povestit Constantinescu.

"Mi-a zis că este de la Vamă. În momentul acela au început să apară dintre maşini tot felul de indivizi, inclusiv o maşină a poliţiei rutiere. S-au repezit la mine, mi-au răsucit mâinile la spate şi m-au pus pe capota maşinii", a povestit preşedintele CJC.

Constantinescu este acuzat de DNA pentru şase fapte de abuz în serviciu între anii 2010-2013, constând în cheltuirea ilegală a banilor publici pentru lucrări nelegale sau neefectuate.

Preşedintele CJ Constanţa spune că dosarul este unul politic, motiv pentru care procurorii care l-au ridicat ieri erau din Bucureşti şi nu din Constanţa.

"Ce căutau ăia de la Bucureşti cu maşini cu girofar să mă ia pe mine ca pe un infractor din parcare. Constănţenii m-au ales ca pe un infractor? E jignitor ce s-a întâmplat", a mai spus Constantinescu. 

×
Subiecte în articol: nicusor constantinescu dna cj constanta