x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan în câmpul tactic alături de Procurorul General

Nicușor Dan în câmpul tactic alături de Procurorul General

de Dan Constantin    |    10 Feb 2017   •   22:24
Nicușor Dan în câmpul tactic alături de Procurorul General

Participarea lui Nicușor Dan la un eveniment recent, ALĂTURI de Procurorul General Augustin Lazăr, are o altă semnificatie după ce a devenit publica informatia ca Parchetul General a DESCHIS UN DOSAR DE CERCETARE A FINANȚĂRII UNIUNII SALVATI ROMÂNIA.

 LA 2 FEBRUARIE  s-a desfasurat gala anuală a Asociației Societatea de Științe Juridice. Asociatia a decernat diplome de recunoastere lui Klaus Iohannis, Augustin Lazăr și Codruței Kovesi. La eveniment au participat consilieri ai președintelui României, procurorul Iacob,adjunctul Codruței Kovesi,Procurorul General Augustin Lazar,secretarul general al SRI, general Dumitru Dumbravă,autorul tezei ,,câmpului tactic”, judecători din conducerea ICCJ.

 Printre  participantii la eveniment,majoritatea juriști,singurul politician prezent a fost Nicușor Dan. La Parchetul General se afla deschis in rem  dosarul pentru cercetarea finanțării USR ÎN BAZA UNEI SESIZARI a Autoritații Electorale Permanente.

 Imaginile difuzate de la eveniment îi arată pe participanti în discutii colocviale, foarte amicale la recepția din seara de 2 februarie.

×