x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator COD GALBEN de ninsori abundente pentru Mehedinţi şi Gorj. Vezi imagini LIVE pe webcam jurnalul.ro

COD GALBEN de ninsori abundente pentru Mehedinţi şi Gorj. Vezi imagini LIVE pe webcam jurnalul.ro

05 Dec 2012   •   09:16
COD GALBEN de ninsori abundente pentru Mehedinţi şi Gorj. Vezi imagini LIVE pe webcam jurnalul.ro
UPDATE 12:40 - Meteorologii au emis avertizare COD GALBEN de vânt în Dobrogea. Avertizarea este valabilă în intervalul 12.15  - 18.10. Se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge şi depăşi la rafală 55 km/h – 65 km/h, izolat 70 km/h.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a intervenit cu 198 autoutilaje şi au fost răspândite 842 tone de materiale antiderapante pe sectoarele de drumuri naţionale unde au fost întregistrate precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

UPDATE 9:42
- Administraţia Naţioanală de Meteorologie a emis o avertizare Cod Galben de ninsori pentru judeţele Mehedinţi şi Gorj. În aceste zone, stratul de zăpadă va atinge 10 centimetri.

.....................

La Drobeta Turnu Severin stratul de zăpadă are deja 15 centimetri şi a fost nevoie de intervenţia utilajelor de deszăpezire. Şi la Târgu Jiu a început să ningă. Aici stratul de zăpadă măsoară aproximativ 5 centimetri. Mâine, însă, va ninge cu preponderenţă în Moldova şi în Carpaţii Orientali.

Vezi cum ninge în ţară pe webcam jurnalul.ro


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informarea meteo de ninsori şi viscol, valabilă în toată ţara începând din dimineaţa zilei de 5 decembrie.

Astfel, în cursul zilei de 5 decembrie, începând cu ora 6:00, vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare şi se va depune strat de zăpadă îndeosebi în sud-vestul, centrul, nordul ţării şi în zona de munte.

În Moldova, Muntenia şi Dobrogea vor fi ploi, care, în cursul nopţii, de 5 spre 6 decembrie se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare. Potrivit meteorologilor, acelaşi fenomen se va înregistra şi în Capitală.

De asemenea, pe 6 decembrie, până la orele 18:00, va ninge în special în Moldova şi în zona Carpaţilor Orientali. Vântul va prezenta intensificări mai ales în regiunile estice şi la munte, cu viteze ce vor depăşi local 60 de km/h.

×